Retourneren en Garantie

Zo werkt retourneren

Wanneer je online iets hebt besteld op Vunky.nl, heb je iets op afstand gekocht. Je hebt hierdoor recht op een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen.
Binnen deze 30 dagen kun je je bij ons melden om het te retourneren. Onze klantendienst zal stap per stap uitleggen hoe het product moet geretourneerd worden. Opgelet, het terugsturen van producten gebeurt op kosten van de klant.
Het onbeschadigde en ongebruikte product dien je, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking samen met de retourbon naar ons terug te sturen.

 

Retour volgen

Zodra jouw pakket bij ons binnenkomt, sturen wij jouw hiervan een bevestiging.
Het kan zijn dat de track & trace informatie zegt dat het pakket al binnen is gekomen, maar je van ons nog geen bevestiging hebt gehad.
Mocht je binnen 48 uur nog geen bevestiging van ons hebben gehad, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Van het verdere verloop van jouw retour houden wij je op de hoogte via e-mail.

 

Product aangeschaft, maar het werkt niet goed of is defect?

Wanneer jouw product gelijk na aankoop defect blijkt te zijn, dan kun je deze direct bij ons omruilen voor een nieuw product.
Daarnaast moet het product origineel verpakt zijn inclusief alle accessoires. Het product wordt gecontroleerd door ons. Zodra wij het defect ook constateren krijg je van ons gelijk een nieuw product.  

Garantie

Alle producten uit ons assortiment bevatten een garantie van één jaar.